Mangaard & Partners er en international executive search- og konsulentvirksomhed. Men vi er ikke bare en gruppe af mennesker, der arbejder sammen for at hæve bundlinjen og finde den bedste kandidat til det aktuelle job.

Vi er derimod en gruppe af mennesker med fælles værdier: omtanke, etik, gennemsigtighed, kvalitet og teamwork. Vi går målrettet efter at levere højest mulige kvalitet i alle henseender af vores arbejde. Det betyder også, at vi ikke går på kompromis med vores relationer med kunder og kandidater. Vi mener ikke, man kan levere høj kvalitet uden at behandle personerne omkring os med respekt og omtanke.

Hos Mangaard & Partners er vi specialiserede i at finde og tiltrække til ledende stillinger på tværs af sektorer og geografiske områder. Udover executive search tilbyder vi også specialiserede ydelser inden for bestyrelsesarbejde, rådgivning, varetagelse af talent og onboarding.

Flere års erfaring og en solid brancheforståelse gør, at vi kan skifte mellem brugen af kendskab og intuition til at finde det perfekte match. Med os bringer vi vores professionelle og personlige baggrund samt et stort netværk.

Vi er stolte over, at vi efter en stringent og grundig optagelsesproces er gået gennem nåleøjet hos AESC, the Association of Executive Search and Leadership Consultants, hvor 98 procent af ansøgerne bliver sorteret fra.

AESC agerer som talerør for fortræffelighed i executive search- og konsulentbranchen verden over, læs mere på aesc.org.

Sammen med en håndfuld internationale executive search virksomheder har vi skabt et tæt samarbejde. Her fungerer vi som kollegaer, når vi leverer globale løsninger til vores klienter. Vi kalder det for ’the Global Community for Leaders’, TGCL, læs mere på tgcforleaders.com.

Mangaard & Partners hovedkontor ligger i København, Danmark, og dækker Norden, Baltikum og SNG.

Vil du opleve, hvad Mangaard & Partners kan gøre for dig?